Selecta Comert?>
"O afacere este de succes în măsura în care oferă un produs sau serviciu care contribuie la fericire, în toate formele sale."
Mihaly Csikszentmihalyi
Intrebari Frecvente

Am notat o serie de intrebari care ne sunt adresate cel mai frecvent. Iata care sunt acestea:

I - Am dori sa amplasam cateva tonomate de vending intr-un office center din capitala si voiam sa stim ce se intampla daca se blocheaza un produs?

R - Automatele de vending Wurlitzer, importate de noi in Romania, sunt dintre cele mai precise si probabilitatea este foarte mica, insa, daca asa ceva totusi se intampla, banii se inapoiaza garantat, cu conditia sa ne sunati.

I - Am dori sa instalam un tonomat de vending la parterul unui office center si voiam sa stim ce se intampla cu produsele expirate?

R - Este imposibil sa existe produse expirate sau stricate, deoarece distribuim zilnic doar produse proaspete, transportul se face la rece si automatele de vending WURLITZER au racire proprie, ceea ce exclude aceasta posibilitate.

I - Amplasati vending machines si in zone mai putin traficate?

R - Inainte de toate trebuie sa ne contactati pentru a intelege mai bine care este traficul de persoane in zona vizata, iar apoi vom decide daca merita sau nu sa facem aceasta investitie.

 

Subiecte de interes: select vending
Green UP, fresh sandwiches Green UP, fresh sandwiches
Brandul de sandwich-uri Green UP s-a nascut din necesitatea de a putea avea in automatele de sandwich-uri, produse extrem de proaspete si bune, fara a face rabat de la calitate.
Parteneri
Subiecte de interes: