Selecta Comert?>
"O afacere este de succes în măsura în care oferă un produs sau serviciu care contribuie la fericire, în toate formele sale."
Mihaly Csikszentmihalyi
Misiunea Selecta Vending

Atunci cand alegi sa faci o afacere onorabila, cum este cea de distributie prin tonomate de vending, trebuie sa-ti asumi misiunea de a servi in egala masura si interesele celorlalti.

Misiunea pe care noi cei de la SELECT VENDING, ne-am asumat-o este aceea de a impune noi standarde si, implicit, respect pe piata de vending, promovand acast serviciu prin calitatea intrinseca a produselor si a beneficiilor pe care le realizeaza vendomatele, atunci cand sunt special alese pentru a nu avea erori.

Cand misiunea se confunda cu unicitatea unei afaceri de vending, aproape ca poti spune ca a meritat investitia in cele mai scumpe si celebre tonomate de pe piata si de aceea va rugam sa vedeti prin ce suntem unici in Romania si de ce ne cauta cumparatorii.

DESPRE NOI

VIZIUNEA

PRIN CE SUNTEM UNICI

Green UP, fresh sandwiches Green UP, fresh sandwiches
Brandul de sandwich-uri Green UP s-a nascut din necesitatea de a putea avea in automatele de sandwich-uri, produse extrem de proaspete si bune, fara a face rabat de la calitate.
Parteneri
Subiecte de interes: