Selecta Comert?>
"O afacere este de succes în măsura în care oferă un produs sau serviciu care contribuie la fericire, în toate formele sale."
Mihaly Csikszentmihalyi
Vendomate

Ce sunt vendomatele?

Odata cu evolutia tehnologiei, denumurea de vendomat a capatat nenumarate valente.

Numite in engleza si vending machines, vendomatele sau automatele de vending au devenit un lucru absolut firesc in peisajul urban modern, mai ales in zonele foarte traficate de public.

De la automate de cafea, automate de snacks, automate de racoritoare, automate de iaurturi, aproape orice lucru, daca este impachetat corespunzator poate fi vandut prin asemenea aparate.

Simplu si la indemana pentru cumparator, daca intalnesti unul dintre vendomatele noastre, poti accede la o bautura racoritoare, la un snacks, un iaurt de baut sau chiar apa, astfel incat sa nu mai stai la cozi interminabile sau sa parcurgi distante relativ mari pentru a le procura.

Pe langa prospetime, gust, garantii, viteza de servire, castigi timp util, pe care il poti investi in altceva.

Amintiti-va ca la inceput au fost tonomatele muzicale. Introduceai o moneda si ascultai hiturile vremii, bucurandu-te de acest lucru datorita progresului tehnologic.

In felul acesta WURLITZER, principalul nostru furnizor de vendomate, castigand simpatia publicului, a trecut la productia altor tipuri de aparate de vending, toate de maxima calitate.

In viitorul apropiat vom putea cumpara de la vendomate direct prin smartphone-uri, printr-o singura apasare de buton.

Green UP, fresh sandwiches Green UP, fresh sandwiches
Brandul de sandwich-uri Green UP s-a nascut din necesitatea de a putea avea in automatele de sandwich-uri, produse extrem de proaspete si bune, fara a face rabat de la calitate.
Parteneri
Subiecte de interes: